ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:51
MENU CLOSE

Η ΝΔ ζητεί παρέμβαση δικαιοσύνης για Καλογρίτσα και παραίτηση Καμμένου - Η απάντηση του ΥΕΘΑ

02.09.2016 13:52

 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο πρώην υπουργός τόνισε πως «έστω και τώρα πρέπει να υπάρχει άμεση αντίδραση και να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση».

«Έχουμε μια δημόσια καταγγελία του Πάνου Καμμένου, ο οποίος καταγγέλλει τον κ. Καλογρίτσα ότι διακινούσε μαύρο χρήμα προκειμένου μάλιστα να δημιουργηθεί ευνοϊκό καθεστώς για τον διαγωνισμό… Αυτό δεν θα έπρεπε να ελεγχθεί; Εγώ περίμενα άμεση αντίδραση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου» σημείωσε.

Στο μεταξύ με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξαπολύει επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος νωρίτερα αναρωτήθηκε εάν θα παραιτηθεί ο κ. Καμμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τι λέει τώρα ο κ. Καμμένος που δήλωνε «με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις, ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πάρει άδεια;». Τώρα τι θα κάνει, θα παραιτηθεί; Η ΝΔ αγωνίστηκε για το ασυμβίβαστο εργολάβων-προμηθευτών και ιδιοκτητών καναλιών και τον αγώνα αυτόν δεν τον εγκαταλείπει, θα τον συνεχίσει υπέρ του δημοσίου συμφέροντος”.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος: Παρακαλείται ο πύραυλος Κουμουτσάκος “κατα τον υπάλληλο εκβιαςμού Μουσσά “να παίρνει εντολές απο τον Θεοδορικάκο το αφεντικό του πριν μιλά

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50
Exit mobile version