ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:56
MENU CLOSE

Παπαθεοδώρου: Η κοινωνία του Ωραιοκάστρου πρέπει να ζητήσει την παραίτηση του δημάρχο

15.09.2016 20:16

 

«Μετά από τη δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου, πιστεύω ότι είναι αναγκαίο η κοινωνία του Ωραιοκάστρου να αντιδράσει και αφενός να ζητήσει την παραίτηση του Δημάρχου, αφετέρου να επιδείξει αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή απέναντι στους πρόσφυγες», υπογραμμίζει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, αναφορικά με τη στάση και τις δηλώσεις του Δημάρχου Ωραιοκάστρου δηλώνει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι «πρόκειται για ένα απαράδεκτο και ρατσιστικό παραλήρημα, ιδιαίτερα όταν εκφράζεται από κάποιον που του έχει ανατεθεί, με την ψήφο του λαού, δημόσια αρμοδιότητα».

Επιπλέον, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δηλώνει ότι η στάση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου έχει «οπωσδήποτε πλευρές ποινικής ευθύνης οι οποίες πρέπει να αναζητηθούν» και συνεχίζει λέγοντας: «Πέρα από αυτό, υποκινεί τους πολίτες σε τέλεση ποινικών πράξεων».

«Η μισαλλοδοξία και ο ρατσιστικός λόγος είναι στοιχείο εκφασισμού της κοινωνίας μας και γι αυτό το απορρίπτουμε απερίφραστα είτε αναφέρεται σε πρόσφυγες είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα πληθυσμού», τονίζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:55
Exit mobile version