ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:15
MENU CLOSE

Ο αδερφός του Αμπντεσλάμ τον καλεί να μιλήσει για τις επιθέσεις στο Παρίσι

18.10.2016 08:28

 

Τώρα, ο αδερφός του Μοχάμεντ του ζητά, ακόμα μια φορά, να μιλήσει στους αστυνομικούς για τα περιστατικά της 13ης Νοεμβρίου 2015.

Έγκλειστος εδώ και μήνες στις  φυλακές υψίστης ασφαλείας του Fleury-Mérogis ο Αμπντεσλάμ δεν μιλά σε κανέναν.  Επιλέγει να κοιμηθεί, να προσευχηθεί και να δει ριάλιτι και όπως αναφέρει το Paris Match, ο αδερφός του Μοχάμεντ μέσα από συνέντευξή του το καλεί «να εκφραστεί».  

«Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου στις Βρυξέλλες, πραγματικά είδα έναν Σαλάχ Αμπντεσλάμ πρόθυμο να μιλήσει […] Λίγους μήνες μετά και έχω μπροστά μου ένα άλλο πρόσωπο, πιστεύω πως στην πραγματικότητα έχει κλειστεί στον εαυτό του» αναφέρει ο Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ συμπληρώνοντας πως το γεγονός ότι ο αδερφός του δεν μιλά για τις επιθέσεις στο Παρίσι πρέπει να είναι ανυπόφορο για τις οικογένειες των θυμάτων.

«Αυτό πρέπει να είναι αβάσταχτο. Ακόμα και για εμείς, εγώ και οι γονείς μας  βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Χρειαζόμαστε και εμείς απαντήσεις. Γι’ αυτό ζητάω από τον Σαλάχ να εκφραστεί»συμπληρώνει ο Μοχάμνετ

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:15
Exit mobile version