Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια τραγωδία γράφτηκε νωρίς σήμερα το πρωί στα Ζωνιανά όπου σημειώθηκετροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι. Από το τροχαίο τραυματίστηκε και η 23χρονη μητέρα του κοριτσιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το τροχαίο άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκίνητου και το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας μετέφερε άμεσα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.
Τραγική ειρωνεία εκείνη την ώρα δεν υπήρχε βάρδια οδηγού του ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μείνει ακινητοποιημένο και έτσι ο πατέρας μετέφερε το παιδί με το δικό του μέσο στο Βενιζέλειο.
Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε ήταν αργά για το άτυχο κοριτσάκι που άφησε την τελευταία του πνοή
Την ίδια ώρα η 23χρονη μητέρα του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας με κάταγμα ισχίου.
Πηγή: cretalive.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.