search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:49
MENU CLOSE

Ο Κούγιας για την υπόθεση Γιακουμάκη: Ο Δαβρής δεν έπρεπε να εξεταστεί ως μάρτυρας (Video)

26.10.2016 10:49
Κούγιας: Εξευτελιστικό συνονθύλευμα η Εθνική Ελλάδας - Media

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας συνήγορος του κατηγορουμένου πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, σημείωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι ο μάρτυρας Νίκος Δάβρης δεν έπρεπε να εξεταστεί για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Το δικαστήριο για λόγους που δεν έχω καταλάβει εξέτασε έναν μάρτυρα, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί μαζί με τον ντετέκτιβ Γιώργο Τσούκαλη που είχε βάλει η οικογένεια Γιακουμάκη. Ο μάρτυρας αυτός που ήρθε από την Βραζιλία στην ουσία δεν είπε τίποτα στο δικαστήριο» ανέφερε ο κ. Κούγιας. 

Ο Νίκος Δάβρης την περασμένη Παρασκευή είχε καταθέσει ότι είχε ενημερώσει για τα όσα βίωνε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τόσο τον διευθυντή όσο και την υπεύθυνη της Εστίας δίνοντας λεπτομέρειες για τα όσα είχαν συμβεί όταν ακόμα φοιτούσε στη Σχολή.

Η εκδίκαση για την υπόθεση Γιακουμάκη θα συνεχιστεί στις 31 Οκτωβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:47