search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.10.2025 23:09
MENU CLOSE

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά Σταύρου Ψυχάρη

21.12.2016 14:50
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ο Σταύρος Ψυχάρης - Media
 
Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών  σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για ποσό περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.
 
Η δίωξη σε βάρος του εκδότη ασκήθηκε μετά από έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ και έλεγχο των εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το  2000 και μετά. Από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων διαπιστώθηκε κενό μεταξύ περίπου 45 εκ. ευρώ.
 
Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία όπου εκλήθη ο εκδότης και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος.  Η υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.10.2025 23:08