search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 17:19
MENU CLOSE

Μουφτής Κομοτηνής: «Δεν παραιτήθηκα»

09.01.2017 13:24
Μουφτής Κομοτηνής: «Δεν παραιτήθηκα» - Media
 
Με επιστολή που εστάλη σε τοπική εφημερίδα της Ξάνθης, ο μουφτής Κομοτηνής, Μέτσο Τζεμαλή, διαψεύδει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία του ζητήθηκε η παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών.
 
«Θέλω ως μουφτής Κομοτηνής να ενημερώσω υπεύθυνα το κοινό ότι ουδέποτε έχω προσκληθεί και ενημερωθεί από τους αρμόδιους των υπουργείων για να συζητήσω το θέμα της παραίτησης ή αντικατάστασής μου», τονίζεται στην επιστολή του κ. Μέτσο Τζεμαλή.
 
Τα σχετικά σενάρια στην Θράκη για πιθανή αντικατάσταση των μουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης, τροφοδότησε η πρόσφατη απόφαση του γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Νικήτα Φραγκισκάκη, για την παύση, μετά από τριάντα χρόνια, από τα καθήκοντά του, του τοποτηρητή της μουφτείας Διδυμοτείχου, Μεχμέτ Σερίφ Δαμάδογλου, στην θέση του οποίου τοποθετήθηκε, προκειμένου να ασκεί προσωρινά τα καθήκοντα του τοποτηρητή της μουφτείας Διδυμοτείχου, ο μουσουλμάνος ιερωμένος, Οσμάν Χαμζά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 17:18