ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:17
MENU CLOSE

«Αδικαιολογήτως απούσα» η Σάσα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα - Απίστευτες θεωρίες για την απουσία της

11.01.2017 15:25
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποίησε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του για να επαινέσει τις δύο κόρες του ως το πιο περήφανο επίτευγμά του – ωστόσο η μία από τις δύο έλειπε.
 
Η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα μάλιστα, αγκάλιασε την Μάλια, την ώρα που μιλούσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
 
«Η Μάλια» δήλωσε ο Ομπάμα, δείχνοντας την μεγαλύτερη κόρη του, «και η Σάσα, υπό τις πιο παράξενες περιστάσεις, έχουν γίνει δύο καταπληκτικές νεαρές γυναίκες. Είστε έξυπνες και όμορφες, αλλά το πιο σημαντικό, είστε ευγενικές και προσεκτικές – και παθιασμένες. Και καταφέρατε να επιβιώσετε στο προσκήνιο τόσο εύκολα. Από όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου, αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανος, είναι που είμαι ο μπαμπάς σας».
 
Την ίδια ώρα, το διαδίκτυο άρχισε να ψάχνει τον λόγο της απουσίας της Σάσα, χρησιμοποιώντας το hashtag #whereissasha.
Μεταξύ των θεωριών, η Σάσα βρισκόταν σε μία αντιτρομοκρατική αποστολή ή έψαχνε τις φορολογικές δηλώσεις του εκλεγέντος Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
 
Ωστόσο, η αλήθεια είναι πιο πεζή. Ένας ανώτερος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης, είπε πως η Σάσα έχασε την ομιλία του πατέρα της, επειδή είχε διαγώνισμα σήμερα το πρωί.
Να σημειωθεί πως η 15χρονη Σάσα είναι μαθήτρια στο περίφημο ιδιωτικό σχολείο της Ουάσινγκτον, Sidwell Friends.
 
(πληροφορίες: ethnos.gr)
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:17
Exit mobile version