ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Γεννηματά: Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την Αριστερά

18.01.2017 10:57

 

«Δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε λέγοντας πως «αφού δεν καταφέρατε να τον επιβάλετε στο ΕΣΡ τώρα προσπαθείτε να επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ». 

Η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων» αναφέροντας πως η ελευθερία του τύπου πάει περίπατο και πως οι δημοσιογράφοι κρατούνται όμηροι ενώ υποστήριξε πως αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά. «Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά» σχολίασε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.  

Για τα αγροτικά ζητήματα, για τα οποία το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την συζήτηση στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά σημείωσε πως «εμείς δεν περιμένουμε να πάμε να πηδήξουμε πανω στα τρακτέρ και να λαϊκίσουμε όπως κάνατε εσείς». «Συζητάμε» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «για να προλάβουμε τα αδιέξοδα και για τον αγροτικό κόσμο και για τους υπόλοιπους πολίτες» και καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι για την απόγνωση που βιώνει ο πρωτογενής τομέας ευθύνεται το ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.    

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:06
Exit mobile version