ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:36
MENU CLOSE

Οι κωδικοί που ξεκλειδώνουν κρυφές λειτουργίες σε όλα τα κινητά τηλέφωνα

22.02.2017 21:37

 

Ανεξάρτητα από την τεχνολογία τους όμως, όλα τα κινητά τηλέφωνα έχουν ορισμένες κρυφές λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες. Αρκεί να γνωρίζετε τους κωδικούς που τις… ξεκλειδώνουν:

Για IPHONE:

#31#: Απόκρυψη

Για να αποκρύψετε τον αριθμό σας όταν καλείτε κάποιον/ α.

*#06#: Ταυτότητα συσκευής

Αυτός ο κωδικός είναι πραγματικά πολύ χρήσιμος, καθώς είναι κάτι σαν την ταυτότητα της συσκευής σας. Έτσι, σε περίπτωση κλοπής ή αν το χάσετε για την εύρεσή της είναι απαραίτητος ο μοναδικός κωδικός της συσκευής σας, τον οποίο μπορείτε να μάθετε χρησιμοποιώντας αυτά τα ψηφία.

*#30#: Απενεργοποιεί την αναγνώριση κλήσεων

Σε περίπτωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση κλήσεων πατήστε τον παραπάνω κωδικό.

*33*#: Απενεργοποιεί τις εξερχόμενες κλήσεις

Αν θέλετε για οποιονδήποτε λόγο να απενεργοποιήσετε τις εξερχόμενες κλήσεις, πατήστε αυτό τον κωδικό. Για να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία πιέστε #33*pin#.

*3370#: Ενεργοποίηση τη EFR κωδικοποίησης

Το EFR είναι η κωδικοποίηση που βελτιώνει την ποιότητα της ομιλίας. Η συγκεκριμένη λειτουργία όμως μειώνει τη διάρκεια και τη ζωή της μπαταρίας. Για να απενεργοποιήσετε το EFR πατήστε #3370#.

Για τα Android:

#31#: Απόκρυψη

Η απόκρυψη είναι παντού ίδια.

*#06#: Ταυτότητα συσκευής

Εκτός από την απόκρυψη, σύμφωνα με το madata.gr, ίδιος είναι και ο κωδικός για την ταυτότητας της συσκευής σας.

*#*#4636#*#*: Πληροφορίες

Εντοπίστε ένα σήμα Wifi αρκεί να θυμάσαι τον παραπάνω κωδικό. Όπως, επίσης, μπορείς να ενημερωθείς για την κατάσταση της μπαταρίας ή να λάβεις άλλες χρήσιμες πληροφορίες, πατώντας τα συγκεκριμένα πλήκτρα.

*#*#7780#*#*: Επιστροφή στις αρχικές ρυθμίσεις

Τις αρχικές ρυθμίσεις του κατασκευαστή, για αυτό η χρήση του συγκεκριμένου κωδικού χαρακτηρίζεται και “Hard Reset”. Σκεφτείτε το καλά πριν χρησιμοποιήσετε τον συγκεκριμένο κωδικό γιατί μπορεί να χάσετε τα αρχεία και τις εφαρμογές σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:35
Exit mobile version