ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:04
MENU CLOSE

Σκληρή κριτική της Φώφης Γεννηματά στον Πρωθυπουργό: "Οι πολίτες δεν αγοράζουν πια το παραμύθι σας..."

07.03.2017 15:36

Σκληρή κριτική άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, για τις διαδικασίες αναθεώρησης του Συντάγματος που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, καταγγέλοντας εξωθεσμικές διαδικασίες και παιχνίδια με τους θεσμούς, ενώ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι ακολουθεί τις χειρότερες πρακτικές της πολιτικής μας ιστορίας.

Αναφερόμενη δε, στον Πρωθυπουργό η κ. Γεννηματά τον κατηγόρησε ότι «εξαγγέλλει διαδικασίες παράτυπες, εξωθεσμικές, ακολουθώντας τις χειρότερες πρακτικές σκοτεινών χρόνων της πολιτικής μας ιστορίας». Προειδοποίησε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα ότι «σε πείσμα των προθέσεών του, η πραγματικότητα και η θεσμική νομιμότητα θα τον διαψεύσουν ξανά» και ότι «το Σύνταγμα πρέπει να αναθεωρηθεί, όπως το ίδιο προβλέπει και προνοεί».

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι ο λαός είναι, πλέον, σε θέση να τους γνωρίζει καλά και ότι οι πολίτες δεν «αγοράζουν πια το παραμύθι τους».

«Κάθε φορά που η αξιολόγηση παγιδεύεται σε νέο αδιέξοδο, κάθε φορά που η περήφανη «διαπραγμάτευση» των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ οδηγείται σε νέα άτακτη υποχώρηση, σε νέα αντιλαϊκά αντιαναπτυξιακά μέτρα, επιστρατεύουν την πρωταρχική μέθοδο προπαγάνδας: τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης», τόνισε η Φώφη Γεννηματά. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:04
Exit mobile version