ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:08
MENU CLOSE

Η «μεξικανική τεκίλα» άνοιξε... πόλεμο με τον Τραμπ

11.03.2017 16:02

 

Το μήνυμα γράφτηκε στα ισπανικά “Donald eres un pendejo” και προβλήθηκε σε τοίχο στην Union Square με τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ από κάτω.

Στόχος της εταιρείας, όπως εξήγησε η ίδια, ήταν να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες στις ΗΠΑ από τη μεταναστευτική πολιτική που προωθεί ο Τραμπ.

«Θέλαμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σαν εταιρεία. Πρώτα απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι με αρχές και ιδανικά. Δεν τα αφήνουμε έξω από την πόρτα όταν πάμε στη δουλειά» δήλωσε ο Αμερικανός ιδρυτής Τζον Ρέξερ, της Ilegal Mezcal στο Business Insider. Ο Ρέξερ μένει μόνιμα στην Οαξάκα του Μεξικό, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας. Όπως λέει ο ίδιος η εταιρεία του εξαρτάται οικονομικά από τις καλές εμπορικές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ – Μεξικού.

«Συνεργαζόμαστε με Μεξικανούς και από τις δύο πλευρές των συνόρων επομένως καταλαβαίνουμε την πολυπλοκότητα των μεταναστευτικών θεμάτων αλλά βλέπουμε την αδικία που υφίστανται οι μετανάστες» τόνισε.

Πηγή: newmoney.gr

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04
Exit mobile version