search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 22:09
MENU CLOSE

Η απίστευτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης κατά του πρώτου σκόρερ της

02.04.2017 08:59
Η απίστευτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης κατά του πρώτου σκόρερ της - Media

 

Η Ξάνθη για μία ακόμα φορά πρωτοτύπησε με μία απίθανη ανακοίνωση, η οποία στρέφεται κατά του πρώτου σκόρερ της ομάδας Χαμζά Γιουνές!

Αφορμή η δυσφορία του Χαμζά Γιουνές, όταν έγινε αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Η αντίδρασή του δεν έμεινε ασχολίαστη από την διοίκηση του συλλόγου που εξέδωσε μία ειρωνική ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής:

«Κύριε ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ,

Εκ μέρους της Διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, του προπονητή και των εργαζομένων της ΠΑΕ, σας ζητάμε ταπεινά συγνώμη και δεσμευόμαστε ότι δεν θα ξανατολμήσει ο προπονητής, να σας κάνει αλλαγή σε παιχνίδι.

Και πάλι συγνώμη». 

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 22:09