search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 13:14
MENU CLOSE

Με πόσα λεφτά έφυγε από το Survivor η Λάουρα Νάργες;

11.05.2017 18:56
Με πόσα λεφτά έφυγε από το Survivor η Λάουρα Νάργες; - Media

 

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις πρώτες ημέρες προβολής του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, οι παίκτες των «Διασήμων» παίρνουν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά από τους «Μαχητές».

Μάλιστα, λίγο αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι όλοι οι παίκτες δεν παίρνουν το ίδιο ποσό. Ήταν μόλις πριν από λίγο καιρό όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Λάμπρος Χούτος αποχώρησε από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει το πραγματικά μεγάλο ποσό των 42.000 ευρώ. Mόλις μία μέρα μετά την αποχώρηση και της Λάουρα Νάργες από το παιχνίδι κυκλοφόρησε και το δικό της χρηματικό κέρδος από το ρεάλιτι της Καραϊβικής.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα η Λάουρα έφυγε από το Survivor έχοντας βάλει στην τσέπη το ποσό των 24.000 ευρώ. Τώρα, αλήθεια ή ψέματα, δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά, αλλά όπου υπάρχει καπνός, λέει ο θυμόσοφος λαός, υπάρχει και φωτιά!

Πηγή: usay

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 13:14