search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Άγνωστοι εισέβαλαν στο Πάντειο – Κατέστρεψαν κομπιούτερ και γραφεία

12.05.2017 06:48
Ανοίγουν τις πύλες τους από τη Δευτέρα τα ΑΕΙ – Ποιοι κανόνες θα ισχύσουν για τον κορωνοϊό - Media

Ένα νέο επεισόδιο βίας καταγράφηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο επιβαρύνοντας το κλίμα ανησυχίας ύστερα και από τη βίαια επίθεση που δέχθηκε φοιτητής της Νομικής Αθηνών τη Δευτέρα. Ειδικότερα, το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστοι μπήκαν στο Πάντειο και προκάλεσαν καταστροφές σε διοικητικές υπηρεσίες.

Οι άγνωστοι έσπασαν μία πόρτα στο λογιστήριο και άλλη μία στη γραμματεία του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών. Επίσης, φέρονται να έχουν προκαλέσει ζημιές σε κομπιούτερ και γραφεία, ενώ άδειασαν και κάποια συρτάρια. Oπως ανέφερε στην «Καθημερινή» η πρύτανης του ιδρύματος Ισμήνη Κριάρη, δεν διαπιστώθηκαν κλοπές, ενώ η ίδια δήλωσε ότι εκλήθη η Αστυνομία και η Σήμανση και το ίδρυμα υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων. Καθώς δεν υπήρξαν κλοπές, το επεισόδιο έχει προκαλέσει ερωτήματα για τα κίνητρα των δραστών.

Αυτό είναι το δεύτερο βίαιο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε λίγους μήνες στους χώρους πανεπιστημίου. Πριν από λίγους μήνες, ο καθηγητής του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών Αγγελος Συρίγος, είχε δεχθεί επίθεση από φοιτητή στο προαύλιο της σχολής.

 

Με πληροφορίες από Καθημερινή 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:22