search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 05:34
MENU CLOSE

Ζευγάρι-έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor (Photo)

15.05.2017 12:38
Ζευγάρι-έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor (Photo) - Media

 

Οι φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο Survivor -με το ρόλο του ακόμα να παραμένει επτασφράγιστρο μυστικό- όχι μόνο επιβεβαιώνονται, αλλά επιβεβαιώνονται… εις διπλούν.

Αναφερόμαστε, φυσικά στον Σάκη Ρουβά, ο οποίος μεταβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, ως επίσημος προσκεκλημένος για τις 100 μέρες Survivor, αποδεχόμενος την πρόσκληση του παταγωγού Acun Ilicali.

Όπως προαναφέρθηκε, ο ρόλος του Σάκη Ρουβά στο Survivor παραμένει μυστικό, ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει σαφές ότι επιδιώκει να κάνει αξέχαστη την παρουσία του Σάκη Ρουβά στο Survivor, ώστε η εμφάνισή του να ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού παγκοσμίως.

Και, όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, ο Σάκης δεν μεταβαίνει μόνος του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά μαζί με τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη, η οποία και αποκάλυψε μέσω Instagram την αναχώρησή τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:52