ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:04
MENU CLOSE

Κορίτσι για… σπίτι: Διεθνές τοπ μόντελ κεντάει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί (Photos)

30.05.2017 15:56

 

 «Πάντα μπορούσα να ζωγραφίζω, αλλά έως πριν δύο χρόνια, ποτέ δεν μου περνούσε απ’ το μυαλό να το εφαρμόσω στο κέντημα» δήλωσε η Σίνα στο «Martha Stewart Living». «Ο κόσμος είναι πράγματι εντυπωσιασμένος, άρα συνεχίζω με αυτό». Στ’ αλήθεια εντυπωσιασμένος ο κόσμος, όπως αποδεικνύεται από τους 50.000 followers που έχει ο λογαριασμός της στο Instagram (και στον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει τα δημιουργήματά της).

 Με μαύρη κλωστή, κεντά απλά γυναικεία προφίλ. Και κατά έναν παράξενο τρόπο, όλα θυμίζουν τη Σίνα Λίαμ. «Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου βασίζεται σε φωτογραφίες του εαυτού μου» εξομολογείται. «Συνήθως, ξεκινάω από μια φωτογραφία μου για να δημιουργήσω ένα σχέδιο, το οποίο με το που ολοκληρωθεί σε απλές γραμμές, μεταφέρεται στον καμβά και τότε αρχίζω το κέντημα».

 Σε όλα τα κεντήματα της Σίνα, τα μαλλιά κυλούν ελεύθερα: είτε σε μακριές μπούκλες, είτε σε δυο κοτσίδες που ρέουν ως καταρράκτες, είτε σε γεμάτο κότσο ψηλά. «Λατρεύω να χρησιμοποιώ φιγούρες, γλώσσα του σώματος, χέρια, για να εκφράσω μια διάθεση. Τα μαλλιά και το πού τα βάζεις δίνουν πράγματι έμφαση σε μια κίνηση» δηλώνει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:00
Exit mobile version