search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:45
MENU CLOSE

Χανιά: Ο χλιδάτος γάμος και το γλέντι με την Αγγελική Ηλιάδη και τη Χρύσπα (Photos)

14.06.2017 08:19
Άλλα κόλπα: Τον χώρισε η σύντροφος του λίγες μέρες πριν παντρευτούν αλλά δεν τα έβαψε μαύρα – Παντρεύτηκε τον εαυτό του (Video) - Media

 

Την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους έζησαν το Σάββατο στα Χανιά ο Γιάννης Κυριακάκης και η Βασιλική Γιαννούτσου.

Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που είχε απ’ όλα: Συγκίνηση, ρομαντισμό, πολλή αγάπη και όλους τους φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους. 

Αργότερα, το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους του με χαρακτηριστική φιλοξενία, εκλεκτό μενού και παραδοσιακή μουσική με τον Μανώλη Κονταρό και τον Νίκο Ζωιδάκη. 

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη για όλους ήρθε πιο αργά, όταν οι καλεσμένοι είδαν να παίρνουν το μικρόφωνο αλλά και να εύχονται στο πανέμορφο ζευγάρι, η Αγγελική Ηλιάδη και η Χρύσπα, με αποτέλεσμα το κέφι να απογειωθεί και να συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Πηγή: zarpanews.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:45