ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:28
MENU CLOSE

BBC: Σάλος στη Βρετανία - Ιδιοκτήτες σπιτιών ζητούν σεξ αντί ενοικίου

08.08.2017 15:53

 

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι συμφωνίες αυτές δεν έχουν κριθεί ακόμα παράνομες, αφού υπάρχει συναίνεση του ενοικιαστή.

Ωστόσο, πρόκειται για εκμετάλλευση ευάλωτων ατόμων. Επίσης, ο βουλευτής Πίτερ Κάιλ έχει ζητήσει την απαγόρευση των αγγελιών αυτών.

Η έρευνα αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες στοχεύουν σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, για συμφωνίες τέτοιου είδους

Επιπλέον, ισχυρίζοντα ότι δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός στα άτομα, τα οποία απαντούν σε αυτού του είδους τις αγγελίες.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι τέτοιες προσφορές πιθανότατα παραβιάζουν τον Νόμο περί Σεξουαλικών Αδικημάτων. Στον αντίποδα, οι ιδιοκτήτες επισημαίνουν ότι δεν πιστεύουν πως παραβιάζουν κάποιο νόμο, αλλά ότι η συμφωνία γίνεται ως «σεξ με προνόμια».

Μία από τις αγγελίες σημειώνει ότι «ιδιοκτήτης σπιτιού ζητά μία γυναίκα να εγκατασταθεί στο σπίτι του και να παριστάνει πως είναι το κορίτσι του», ένας άλλος πρόσφερε δύο δωμάτια με αντάλλαγμα «υπηρεσίες» και ένας τρίτος ζητούσε «νεαρούς άνδρες».

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:27
Exit mobile version