ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:29
MENU CLOSE

Δυσοίωνη πρόβλεψη για τη Μέι: Μπορεί να μην αντέξει μέχρι τα Χριστούγεννα

08.09.2017 18:37

 

Σε ομιλία που εκφώνησε σε μια προεκλογική συγκέντρωση του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στο Βερολίνο, ο Φάρατζ επισήμανε ότι η Μέι πρέπει σύντομα να επιβληθεί στους Συντηρητικούς αλλά επίσης και στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

«Εάν δεν κάνει αυτά τα δύο πράγματα- εάν δεν επιβάλλει κάποιας μορφής τάξη στους κόλπους του ίδιου του κόμματός της και να κατευθύνει τις διαπραγματεύσεις, τότε πιστεύω ότι η εκστρατεία ψιθύρων θα μεταφερθεί από την ιδιωτική στη δημόσια σφαίρα και εκείνη ενδεχομένως να μην αντέξει (στην εξουσία) έως τα Χριστούγεννα» σημείωσε.

Επιπλέον, ο Νάιτζελ Φάρατζ τόνισε ότι πρωτοκλασάτοι Βρετανοί υπουργοί διαψεύδουν ο ένας τον άλλο σε εβδομαδιαία βάση με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δείχνει ακυβέρνητη.

«Πρέπει να επιβάλει την εξουσία της στο κόμμα και να το κάνει σύντομα» είπε ο πολιτικός, που ως ηγέτης του αντιευρωπαϊκού κόμματος UKIP πρωτοστάτησε στην άσκηση πιέσεων προς τον πρώην πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον υπέρ της διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος για το Brexit.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04
Exit mobile version