ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 18χρονη που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη (Photos, Video, σκληρές εικόνες)

19.09.2017 05:14
 
Κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης, που τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι το επόμενο 24ωρο. 
 
«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται η νεαρή, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM». 
 
Ο κ. Εμμανουηλίδης είπε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου, όπου γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα. 
 
Η κοπέλα παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.