ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 11:34
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: Ο Τσίπρας με το ταξίδι στις ΗΠΑ έγινε πιο υπάκουος

22.10.2017 14:49

 

Συζητάμε δέκα ημέρες το κοινωνικό μέρισμα σε έναν προϋπολογισμό που προβλέπει νέα μέτρα ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ τόνισε. «Η τρισκατάρατη ΝΔ, προέβλεπε για πετρέλαιο θέρμανσής 300 εκατομμύρια, αυτή η κυβέρνηση προβλέπει 50» δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως αυτός ο προϋπολογισμός προβλέπει επίσης την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, τη μείωση του ΕΚΑΣ και των οικογενειακών επιδομάτων. Ο βουλευτής της ΝΔ για το ταξίδι στις ΗΠΑ, είπε ότι ο κύριος Τσίπρας γίνεται πιο υπάκουος ενώ ζήτησε «να καλέσει ο πρωθυπουργός τους Πολιτικούς Αρχηγούς του δημοκρατικού τόξου και να κάνει πλήρη ενημέρωση για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης επανέλαβε πως πρέπει η ΝΔ να ακολουθεί μια στρατηγική θαρραλέα και έξυπνη για να επαναπατρίσουμε το 1 εκατομμύριο ψηφοφόρων που εγκατέλειψαν τη ΝΔ και δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμα και αυτοδύναμη να είναι η ΝΔ θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις. Διαφορετική πολιτική στρατηγική τους ιδίους όχι στο σύνολο της ΝΔ, και εγώ διαφώνησα έπρεπε να ψηφίσουμε κατά συνείδηση , διότι τα αξιώματα είναι χρήσιμα αλλά δεν καθορίζουν τη σφραγίδα του κόμματος», ανέφερε. 

Όσο για το ζήτημα με τα αγγλικά του πρωθυπουργού που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε «δεν συμφωνώ με το να ασχολούμαστε με τα αγγλικά του πρωθυπουργού -κάνει άλλωστε επίπονες προσπάθειες να τα βελτιώνει- και τις γόβες της Μπαζιάνα». 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 11:34
Exit mobile version