ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Είχε έρθει για διακοπές από την Αγγλία και πνίγηκε

11.11.2017 21:22

 

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, το ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, που οδηγούσε ο άτυχος 55χρονος πατέρας παρασύρθηκε από τον χείμαρρο, όταν γύρω στις 10 το βράδυ, έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της νότιας Κέρκυρας.

Η κακοκαιρία “χτύπησε” την Κέρκυρα από το πρωί του Σαββάτου με καταστήματα να πλημμυρίζουν στο κέντρο της πόλης κι άλλες περιοχές, ενώ προβλήματα υπήρξαν και στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με το corfunews.org, ο άτυχος άνδρας έφτασε στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής, για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην Αγγλία και είχε έρθει για διακοπές στη Σάντα Μπάρμπαρα – Περιβόλι Κέρκυρας. 

Μεγάλες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο

Στο μεταξύ εκτεταμένες ζημιές στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης, σε σπίτια και δρόμους, άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε το βράδυ του Σαββάτου στο νότιο μέρος του νησιού.

Η Λευκίμμη Κέρκυρας, έμεινε χωρίς ρεύμα, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Άγιο Γεώργιο, τα Μελίκια και το Περιβόλι.

Σύμφωνα με τον Περιφεριακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από τις περιοχές Μαραθιά, Άγιο Γεώργιο, ενώ έχουν σημειωθεί και ζημιές σε κολώνες της ΔΕΗ και σπίτια. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:28
Exit mobile version