ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:49
MENU CLOSE

Μετρώντας πληγές από την κακοκαιρία (Photos, Video)

17.11.2017 10:13

 

Σε συναγερμό ο Πειραιάς
Η καταιγίδα έθεσε σε κατάσταση συναγερμού όλες οι υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Πειραιά για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.
 
Η περιφερειακή ενότητα Πειραιά έχει απαγορεύσει τη στάθμευση στις οδούς Βαλαωρίτου και Χαλκίδος, στους Αγίους Αναργύρους στην Παλαιά Κοκκινιά, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται όλα τα νοσοκομεία της περιοχής του Πειραιά, ακόμα και εάν δεν εφημερεύουν, ώστε να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα επείγοντα περιστατικά.
 
Επίσης, καλούνται όσοι διαμένουν σε υπόγειες κατοικίες να μετακινηθούν από τα σπίτια τους σε συνεννόηση με τον δήμο της περιοχής τους. Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά κάλεσε επίσης του κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση υδάτων.

Έρευνες για τους αγνοούμενους
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τους 6 αγνοούμενους τα ίχνη των οποίων χαθήκαν μετά το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη Δυτική Αττική. 
 
Παράλληλα, εκκληση στους πολίτες να μην πίνουν νερό, πριν διεξαχθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για την καταλληλότητα των υδάτων απευθύνει ο Δήμος Μάνδρας, αν και αποκαταστάθηκαν γύρω στις 10 το πρωί τα προβλήματα στο μισό δίκτυο ύδρευσης του Δήμου.
 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου, σύντομα όλο το δίκτυο θα είναι ξανά λειτουργικό, ενώ οι πολίτες εξυπηρετούνται προς το παρόν με νερό που διανέμεται από το Δήμο και την Περιφέρεια Αττικής. 
 
Σημειώνεται ότι πλημμυρικά φαινόμενα παρουσιάστηκαν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως το Μενίδι όπου κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:48
Exit mobile version