ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:07
MENU CLOSE

Δ. Καμμένος: Δεν μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα στα εθνικά

28.12.2017 09:25

 
Ξεκάθαρος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αποδεχθούν «οποιαδήποτε ονομασία για το κατασκευασμένο κράτος των Σκοπίων με προσδιορισμό με τον όρο Μακεδονία» εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. 

Στην παρατήρηση ότι μπορεί να ζητήσουν οι μεγάλες δυνάμεις να κλείσουν το θέμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «δεν μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα σε εθνικά ζητήματα».

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα μέχρι που σημείου είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι ΑΝΕΛ για το θέμα ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν μπορεί να επιμείνει κανένας. Ακούσαμε τον Κοτζιά να λέει ότι η απόφαση θα παρθεί από τους 300 βουλευτές. Εμένα αν κάποιος με εκβίαζε και μου έλεγε ή το ψηφίζεις ή φεύγεις εγώ θα έφευγα». 

«Έχω διαφωνήσει και με τους 53 και με όσους όσους θέλουν διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και διασαλεύουν την τάξη στη χώρα. Κατανοώ τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα υπήρχαν ούτε 53 ούτε τίποτα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» συμπλήρωσε στο ίδιο μήκος κύματος. «Όλοι έχουν δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι θέλουν μέχρι του σημείου να μην κινδυνεύει η πατρίδα η σημαία και τα παιδιά μου» πρόσθεσε.

 

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06
Exit mobile version