search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:50
MENU CLOSE

Έρχεται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της γ’ αξιολόγησης

03.01.2018 16:27
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεσα συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών για τα κονδύλια στα ΜΜΕ - Media
 
Με επείγουσες διαδικασίες θα ολοκληρωθεί, όπως όλα δείχνουν, η ψήφιση των προαπαιτούμενων, διαδικασία η οποία θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.
 
Κοινοβουλευτικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή στο μέσο της ερχόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Ο μέχρι στιγμής κοινοβουλευτικός σχεδιασμός αναφέρει ότι η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11-12 Ιανουαρίου ενώ η συζήτηση και η ψήφιση του στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να πραγματοποηθεί στις 15 και 16 Ιανουαρίου. 
 
Σύμφωνα με κοινοβουλευτική πηγή, στόχος της κυβέρνησης είναι το πολυνομοσχέδιο να έχει προωθηθεί στη Βουλή πριν από το EuroWorking Group της 11ης Ιανουαρίου, οπότε και θα οριστικοποιηθεί το staff level agreement, ώστε να υπάρξει και πολιτική επικύρωση του κλεισίματος της γ’ αξιολόγησης στο Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου, όπου και θα κριθεί αν έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η 3η αξιολόγηση για την εκταμίευση της δόσης και θα ανοίξει ο δρόμος της κρίσιμης διαπραγμάτευσης για την έξοδο από το πρόγραμμα και την μεταμνημονιακή εποχή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:50