search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 03:53
MENU CLOSE

Η πρώτη ανάρτηση του Φερεντίνου μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

14.01.2018 16:10
Η πρώτη ανάρτηση του Φερεντίνου μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του - Media

 

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα πολύ άσχημο επεισοδίου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Μετά το τέλος της παράστασης «Πετάει, Πετάει», ο Μάνος Παπαγιάννης επιτέθηκε λεκτικά στη συνάδελφό του -όπως η κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου- και στη συνέχεια την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μιλήσει για όσα συνέβησαν μεταξύ τους την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο ο παραγωγός της παράστασης ανέφερε ότι είδε τον ηθοποιό είχε αμυχές στο πρόσωπό του. 

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σοφία Παυλίδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εικόνα με το εξής μήνυμα: “This person has zero tolerance for violence against women” (Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών).  

Ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, αναδημοσίευσε την εν λόγω εικόνα στο δικό του προφίλ για να συμπαρασταθεί στη μητέρα των παιδιών του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16