Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google
Απάντηση σε πολύ υψηλούς τόνους εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις επισκέψεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και τις δηλώσεις του για αλλαγές του νομοθετικού πλαισίου για το πανεπιστημιακό άσυλο.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Παιδείας ανέφερε ότι «o κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του μας πληροφορεί ότι πέρασε από την οδό Πατησίων, είδε τους μικροπωλητές στο πεζοδρόμιο έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και υποσχέθηκε και πάλι, όπως και χθες, την κατάργηση του ασύλου.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.