search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Έδινε ναρκωτικά σε μαθήτριες και τις βίαζε – Μέσω internet προσέγγιζε ο 28χρονος τα θύματά του

06.02.2018 06:32
Έδινε ναρκωτικά σε μαθήτριες και τις βίαζε - Μέσω internet προσέγγιζε ο 28χρονος τα θύματά του - Media

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 28χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μαθήτριες αφού πρώτα τους είχε δώσει ισχυρά ναρκωτικά για να παρακάμψει τις αντιστάσεις τους.

Τις δύο φίλες 15 και 16 ετών είχε προσεγγίσει ο 28χρονος μέσω του διαδικτύου και αφού απέκτησε την εμπιστοσύνη τους τις έπεισε να πάνε στο σπίτι του. Εκεί αφού τους έδωσε ναρκωτικά τις βίασε.

Ο 28χρονος υποστηρίζει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ,  ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη των κοριτσιών. Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο, όταν μία 15χρονη, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από την οικογένειά της, μετά τη συνάντηση με τον φερόμενο ως δράστη. Η ίδια εξομολογήθηκε τα όσα είχαν συμβεί, με τις Αρχές να κινητοποιούνται άμεσα και να φτάνουν στα ίχνη του αδίστακτου άντρα.

Ο άντρας, που φέρεται να έχει διαπράξει τα ίδια εγκλήματα αρκετές φορές, κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της και την εκβίαζε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34