search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 02:37
MENU CLOSE

Dancing with the stars: «Πάγωσε» η Βίκυ Κάβουρα όταν άκουσε ότι αποχωρεί

17.02.2018 08:46
To Gala του «Power of Love» αποδεκάτισε τον Τελικό του DWTS – Τι τηλεθέαση σημείωσαν Star και ANT1; - Media

 

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Dancing with the stars στο 4ο live του show. Η Ευαγγελία Αραβανή ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την αλλαγή στον τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, περνώντας κατευθείαν στα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή και τις ψήφους του κοινού.

Η κατάταξη από τις ψήφους της κριτικής επιτροπής…

Η Δωροθέα Μερκούρη και η Βίκυ Κάβουρα είχαν συγκεντρώσει τη μικρότερη βαθμολογία και η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε την αποχώρηση της δεύτερης από το Dancing with the stars.

Η Βίκυ Κάβουρα άκουσε «παγωμένη» την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ενώ λίγο αργότερα την ώρα των τοποθετήσεων των κριτών, άφησε το «καρφί» της για τα σχόλια που άκουσε για την προσπάθεια της, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα κι εγώ σήμερα ότι πιέζομαι λίγο. Δεν μου άρεσε μετά από την κριτική που πήρα. Το ένιωσα λίγο περίεργα μέσα μου. Κι αυτό το νιώθεις μερικές φορές, λες ότι “δεν θέλω άλλο” και ήρθε». 

Πάντως η Βίκυ Κάβουρα δυσαρεστήθηκε με την κριτική που της άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ξέρεις τι παθαίνω εγώ με τη Βίκυ; Με το που μπαίνει μέσα και την βλέπω, λέω ότι σήμερα θα μας σκίσει πραγματικά. Μπήκες λίγο άψυχα. Ακόμα και το κούνημα του χεριού δεν είχε πάθος!», της είπε. 

«Κάθε φορά είναι το ίδιο σχόλιο! Μήπως περιμένετε πολλά από εμένα κύριε Λιάγκα;», απάντησε απογοητευμένη η Βίκυ για να πάρει την απάντηση «θα σας πω κυρία Κάβουρα… Περιμένουμε γιατί έχετε ένα πολύ ωραίο σώμα, δεν είστε πολύ ψηλή, με αποτέλεσμα το χαμηλό κέντρο βάρους να ευνοεί το χορό, είστε γυμνασμένη. Δεν είναι μόνο ότι είναι ωραία γυναίκα. Είναι και μια γυμνασμένη με ωραίο σώμα γυναίκα. Εμένα μου άρεσες πιο πολύ την προηγούμενη φορά».

Τότε η Βίκυ Κάβουρα ψιθύρισε χαμηλόφωνα «με σκότωσες».

Με πληροφορίες από zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 01:32