search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:04
MENU CLOSE

Ρίχνει «κόκκινο» στη νύχτα ο Μαχαιρίτσας: «Λαϊκή μουσική δε σημαίνει λουλούδια και ξεβράκωτα μωρά» (Video)

03.04.2018 07:47
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο μουσικό στον Κήπο του Μεγάρου - Media

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά», αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς του. Αναφερόμενος στον απρόσμενο χαμό του πατέρα του εξομολογείται τα δύσκολα εφηβικά του χρόνια επισημαίνοντας ότι σε μια ευαίσθητη ηλικία ήταν ανεξέλεγκτος και θα μπορούσε να χε πάρει τον λάθος δρόμο.

Πριν, μάλιστα, απογειωθεί η καριέρα του αποκαλύπτει ότι η αγιογράφος γυναίκα του ήταν εκείνη που τον συντηρούσε. Τέλος, αναφέρεται στη λαϊκή μουσική την οποία δε συγχέει με τον τρόπο διασκέδασης που συνηθίζεται στα μπουζούκια.

«Τι είναι λαϊκός τραγουδιστής; Σίγουρα, όχι τα λουλούδια και τα μωρά ξεβράκωτα μέχρι το πρωί» επισημαίνει, ενώ διαφωνεί με τον διαχωρισμό έντεχνου και εμπορικού καλλιτέχνη σημειώνοντας ότι οι έντεχνοι είναι συνήθως εκείνοι που έχουν σπάσει ταμεία τόσο σε συναυλίες όσο και σε πωλήσεις δίσκων.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:04