ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:01
MENU CLOSE

Στο κουφάρι του μοιραίου ταχύπλοου αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας

19.05.2018 16:54

 

Πραγματογνώμονες βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο ερευνώντας το κουφάρι του σκάφους που προσκρούοντας με ταχύτητα πάνω στα βράχια της περιοχής Φοίνικα Σφακίων έμελε να κόψει το νήμα της ζωής τριών νέων Χανιωτών, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, τους φίλους τους αλλά και τη χανιώτικη κοινωνία.

Πρόκειται για τα αδέλφια Στέλιο και Κώστα Κωνστανταράκη 32 και 33 ετών, γνωστοί οδοντίατροι των Χανίων καθώς και για τον 35χρονο Μανώλη Τσεπίση, επίσης γνωστό ιδιοκτήτη του club Garage στην παλιά πολη των Χανίων.

Στο μεταξύ στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο τέταρτος της παρέας των φίλων που ήταν στο ταχύπλοο, ο 31χρονος Μ. Μ, ο οποίος έχει κατάγματα κυρίως στα πλευρά, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει ανησυχία για την πορεία της υγείας του.

Η έκθεση που θα συνταχθεί από τους πραγματογνώμονες μετά και την ολοκλήρωση των ερευνών, σε συνδυασμό με τη νεκροψία – νεκροτομή αλλά και τη μαρτυρία του τέταρτου ατόμου της παρέας αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: flashnews.gr

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:00
Exit mobile version