ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της για να μην τον διεκδικήσει ο σύζυγός της (Video)

29.05.2018 08:50

 

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα γύρω στις 7 το βράδυ, όταν ο πατέρας της παιδοκτόνου που την επισκέφθηκε στο σπίτι, αντίκρισε τη σορό του εγγονού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

 Η απίστευτη τραγωδία συνέβη το βράδυ της 27ης Μαΐου και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τ/κ ΜΜΕ, η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί επείδη ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του 7χρονου. 

Μάλιστα, η 36χρονη φέρεται να μαχαίρωσε το γιο της και στη συνέχεια να ξάπλωσε δίπλα του. Όταν την επόμενη ημέρα διαπίστωσε τι είχε κάνει, η 36χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Αστυνομία» που επικαλούνται τα τ/κ ΜΜΕ, ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει και πως η ίδια η 36χρονη προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στο λαιμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγιναν εξετάσεις.

 Την Τρίτη το πρωί, η 36χρονη δράστης, η οποία φέρεται να έχει ομολογήσει στους ανακριτές της υπόθεσης το έγκλημά της, οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου που εξέδωσε εναντίον της διάταγμα τριήμερης κράτησης. Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι η 36χρονη ήταν ψύχραιμη το πρωί στο «δικαστήριο» όταν έδιδε την κατάθεσή της.

Να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου.

Πηγή: philenews

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:31
Exit mobile version