search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Όταν η Αλίκη κατέρρευσε στο σπίτι της στον Θεολόγο (Video | Photo)

07.06.2018 06:45
Όταν η Αλίκη κατέρρευσε στο σπίτι της στον Θεολόγο (Video | Photo) - Media

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εργαζόταν ασταμάτητα. Ήταν τελειομανής και θυσίαζε πολλά από την προσωπική της ζωή και ευτυχία για την καριέρα της.

Το εξοχικό στον Θεολόγο αποτελούσε το καταφύγιό της. Τον τόπο που της άρεσε να ηρεμεί, να ξεκουράζεται και να περνά τις πιο όμορφες στιγμές της.

Εκεί περνούσε τα καλοκαίρια της, ενώ το σπίτι ήταν πάντα ανοικτό για τους επισκέπτες της.

Ένα αφιέρωμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» αποκάλυψε μια πικρή στιγμή της Αλίκη: «Ήταν το 1975, την άνοιξη. Είχε μόλις χωρίσει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και η σχέση τους ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί. Η Αλίκη είχε κανονίσει με τον Κλεισθένη, τον φωτογράφο και φίλο της, να ποζάρει στον Θεολόγο για ένα εξώφυλλο. Φτάνοντας όμως μέχρι εκεί, ανακάλυψε ότι ο Παπαμιχαήλ είχε αδειάσει το σπίτι παίρνοντας σχεδόν όλα της τα έπιπλα και τα προσωπικά αντικείμενα. Κατέρρευσε…

Εκείνο το απόγευμα ο Κλεισθένης έκανε ένα μόνο κλικ. Όχι την star Βουγιουκλάκη, την Αλίκη γυναίκα που τηλεφωνούσε κλαίγοντας στην αστυνομία.

Μια σπάνια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα χρόνια μετά τον θάνατό της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:09