ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:27
MENU CLOSE

Πάτρα: Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση με συνταξιούχο - Πάνω από 6 ώρες «ταμπουρωμένος» - Τι ζητά από τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ.

16.06.2018 12:36

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εξακολουθεί να βρίσκεται σε υπερένταση και να μιλά ακατάπαυστα, χωρίς ωστόσο να επιτρέπει σε κανέναν να τον προσεγγίσει.

Μετά από πολύωρη επικοινωνία με τον έμπειρο διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. Παντελή Τσίρκα, ο 59χρονος εμμένει στο αίτημα του να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο και Εισαγγελέα Πατρών. 

Οι Αρχές δεν μπορούν να προσεγγίσουν στο σπίτι του καθώς στην αυλή περιφέρονται οι σκύλοι του συνταξιούχου που προστατεύουν το σπίτι.

Nωρίτερα  ο κ. Πετρόπουλος σε επικοινωνία που είχε με το tempo24.gr, παρείχε διευκρινιστικές πληροφορίες για το θέμα του  59χρονου, δηλώνοντας πως έχει λάβει από την πρώτη στιγμή που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει (5-3-208) γιατί δεν του εκδιδόταν η σύνταξη, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ως αναδρομικά και λαμβάνει κάθε μήνα επιπλεόν 60 ευρώ στη σύνταξη του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018,  απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει και πάλι με τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον Υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του, όπως και έγινε. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04
Exit mobile version