search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Οργή στα social media για την απουσία Ψινάκη από τις πυρκαγιές

24.07.2018 17:16
Ηλίας Ψινάκης: Φταίει ο… στρατηγός άνεμος και τα πεύκα  - Media

 

Με οργή από πολλούς χρήστες των social media σχολιάστηκε η απουσία του δημάρχου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης, Ηλία Ψινάκη. Ακόμα και κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί από τη φονική πυρκαγιά ρωτούν: «Πού είναι εξαφανισμένος ο δήμαρχος Ψινάκης; Το Μάτι υπάγεται στον δήμο Νέας Μάκρης-Μαραθώνα».

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις από τα social media:

  • «Εκείνος ο Ψινάκης που φωτογραφίζεται στα lear jets και τα έφερε η μοίρα να είναι δήμαρχος Μαραθώνα την ώρα της εθνικής τραγωδίας, πού είναι; Υπάρχει; Αγνοείται;»
  • «Ο Ψινάκης βρέθηκε τελικά ή είναι ακόμα αγνοούμενος;»
  • «Καίγεται το Μάτι και ο Βουτζάς και ο Ψινάκης απών. Κρίμα για τη περιοχή και το Δήμο μας. Δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά»
  • «Ο Ψινάκης θα βγει να πει ότι ήταν σε υπεραντλαντική πτήση προς Κίνα για να φέρει επενδύσεις και για αυτό δεν ήταν στην θέση του όταν καταστρεφόταν ο Δήμος του».
  • «Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης σβήνει πάλι τις φωτιές από το NAMMOS».

Τον περασμένο Αύγουστο, στη μεγάλη πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής, ο Ηλίας Ψινάκης είχε «τσακιστεί για να έρθει στην Αθήνα», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει: «Βρισκόμουν σε ένα ξερονήσι, κοντά στα Κουφονήσια, και μου τηλεφώνησε στις 6 το πρωί η Ρένα Δούρου. Τσακίστηκα και ήρθα στην Αθήνα με ελικόπτερο, οργανώνοντας, στη συνέχεια τις απαραίτητες κινήσεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34