search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 04:40
MENU CLOSE

Λούα, το σκυλάκι – σύμβολο επιβίωσης! – Πως σώθηκε από την πυρκαγιά κάνοντας τον βράχο… σανίδα σωτηρίας (Photos)

25.07.2018 19:46
Λούα, το σκυλάκι – σύμβολο επιβίωσης! - Πως σώθηκε από την πυρκαγιά κάνοντας τον βράχο... σανίδα σωτηρίας (Photos) - Media

 

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι συγκλονιστική. Μέσα στην παραλία στο Μάτι, με τις φλόγες να γλείφουν τις ακτές, οι άνθρωποι βουτούν και προσπαθούν να σωθούν. Μαζί τους και ένα αδέσποτο σκυλάκι, που σκαρφάλωσε σε έναν βράχο καταμεσής της θάλασσας.

Το σκυλάκι κατέφυγε σε βράχο μέσα στη θάλασσα για να σωθεί την ώρα που εκτυλισσόταν η απόλυτη τραγωδία. Η Λούα ήταν κάποτε αλλά υιοθετήθηκε από γυναίκα που διατηρεί εξοχικό στην περιοχή.

Μετά τη φωτιά το σκυλάκι κατέφυγε στην παραλία ακολουθώντας τον κόσμο. Η γυναίκα που το φιλοξενεί το αναζητούσε για αρκετή ώρα μέχρι να πληροφορηθεί πως έχει εντοπιστεί πάνω στον βράχο. Μέσα στον όλο πανικό και την αγωνία, κατάφερε τελικά να το βρει, να το σώσει και να το πάρει μαζί της στο σκάφος που μετέφερε τον κόσμο στο λιμάνι της Ραφήνας. Η Λούα είναι μαζί της πλέον στην Αθήνα.

Την πληροφορία της διάσωσης και τη φωτογραφία της μετά την καταστροφή, έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα-φιλοζωικό φόρουμ, StreetDogs In Volos-Greece. Adespota Skilia Gates Ston Volo.

Τα πλάνα της καταστροφής στο Μάτι Αττικής όπως τα κατέγραψε ο φακός του Νίκου Καλογερικού που βρισκόταν εξ αρχής στο σημείο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02