ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Αν κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών θα είμαστε υποχρεωμένοι να την τηρήσουμε

22.09.2018 08:14

 

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει την πόλωση για να περιχαρακώσει το μικρό ακροατήριο το οποίο του έχει απομείνει. Αλλά η πόλωση αυτή είναι ζημιά όχι για την ΝΔ αλλά για τη χώρα» αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και σημειώνει ότι η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον κ. Τσίπρα σε αυτήν την αυτοκτονική για τη χώρα -αλλά και για την δημοκρατία- λογική».

Υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν προτείνει «κάποια αποσπασματικά μέτρα που ακούγονται ευχάριστα», αλλά παρουσίασε το συνολικό της σχέδιο για το αύριο. «Με τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχει σήμερα η χώρα, χαμηλότερους όλων των χωρών που μπήκαν σε πρόγραμμα, θα παραμείνουμε σε έναν κύκλο στασιμότητας. Οι νέοι μας θα συνεχίσουν να φεύγουν στο εξωτερικό και η χώρα θα αργοπεθαίνει. Εμείς θέλουμε να μεγαλώσουμε την πίτα για να ωφεληθούν οι πολλοί» τονίζει.

Η πρώην υπουργός εκτιμά ότι «όταν οριστεί η ημερομηνία των εκλογών, οι πολίτες θα εκφραστούν ανοιχτά και τότε οι διαφορές στα ποσοστά θα είναι συντριπτικές», επισημαίνει ότι «οι πολίτες μετά από 9 χρόνια κρίσης είναι απογοητευμένοι και αισθάνονται προδομένοι» και υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ διεκδικεί τη θετική ψήφο των Ελλήνων».

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:37
Exit mobile version