ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:25
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το «σίριαλ» με τον κατηγορούμενο για βιασμό, Κριστιάνο Ρονάλντο (video & Photos)

03.10.2018 15:21

 

 

Το φερόμενο ως θύμα υποστηρίζει στην καταγγελία της πως οι νομικοί εκπρόσωποι του άσου της Γιουβέντους θέλησαν να εξαγοράσουν τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων, ωστόσο ο Ρονάλντο δεν εκπλήρωσε έναν από τους όρους του διακανονισμού και έτσι αυτός κρίθηκε άκυρος. Μάλιστα, νέα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο –κατά πολλούς- καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, παραδέχτηκε στο νομικό επιτελείο του πως εκείνη είπε “όχι” και “stop” κατά τη διάρκεια του καταγγελόμενου βιασμού.

Το θέμα έχει προκαλέσει τέτοιο σάλο τις τελευταίες ημέρες, που ο αστέρας της Γιουβέντους αναγκάστηκε να πάρει θέση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες σε βάρος μου. Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα, ενάντια σε όλα όσα είμαι και πιστεύω. Οσο κι αν ανυπομονώ να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να δώσω τροφή στο μιντιακό θέαμα που δημιούργησαν άνθρωποι που θέλουν να προωθήσουν τους εαυτούς τους σε βάρος μου. Ετσι, η καθαρή συνείδησή μου θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα όλων των ερευνών», έγραψε ο Ρονάλντο στον λογαριασμό του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:19
Exit mobile version