search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.04.2026 10:51
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Συνοικέσιο ακροδεξιών λαϊκιστών και ακραίων νεοφιλελεύθερων η ΝΔ

04.10.2018 17:15
ΣΥΡΙΖΑ: Συνοικέσιο ακροδεξιών λαϊκιστών και ακραίων νεοφιλελεύθερων η ΝΔ - Media

«Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς περί δύναμης “προόδου”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει πως το πολιτικό πρόγραμμα που επιθυμεί να εφαρμόσει είναι ένα νεοφιλελεύθερο συνονθύλευμα που έχει μοναδικό στόχο τη διάλυση του κοινωνικού κράτους και την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδ΄ληωση για τα 44 χρόνια της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις όχι μόνο δεν έχουν ξεθωριάσει, όπως ισχυρίστηκε ο αρχηγός της Ν.Δ., αλλά κάθε μέρα που περνάει γίνονται πιο σαφείς και ξεκάθαρες.

Το “νέο” της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα συνοικέσιο μεταξύ ακροδεξιών λαϊκιστών και ακραίων νεοφιλελεύθερων, που επιδίδονται στο εμπόριο πατριωτισμού στο εσωτερικό και στις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου στο εξωτερικό» καταλήγει το σχόλιο της Κουμουνδούρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.04.2026 10:50