ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Πως να κάνεις ξανά φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί

17.10.2018 16:43

 

Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.

Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.

Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.

Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!

Πηγή: olivemagazine

 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:39
Exit mobile version