ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:09
MENU CLOSE

Χριστοδουλάκης: Ο κ. Καμμένος βαράει τα νταούλια και ο Τσίπρας χορεύει

18.10.2018 17:15

 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «X Fm 94.3» ο κ. Χριστοδουλάκης πρόσθεσε πώς «όποτε φτάνει αυτή η ώρα για τον κ. Τσίπρα είτε είναι ανασχηματισμός είτε οποιαδήποτε διαφωνία στην κυβέρνηση, επιλέγει Καμμένο και δεξιά. Ας γνωρίζουμε όλοι για ποια κυβέρνηση μιλάμε. Αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μείνει λίγο παραπάνω στην εξουσία».

Επίσης ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «ο κ. Καμμένος έχει αρχίσει και ανοίγει το στόμα του και το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας τον “καλύπτει” προκαλεί πολύ σοβαρά ερωτήματα για το τί ξέρει ο κ. Καμμένος».

Για τα απόρρητα κονδύλια επεσήμανε πως υπάρχουν δύο σενάρια: το ένα λέει ότι υπάρχει κακοδιαχείριση των κονδυλίων, οπότε υπάρχει σοβαρή ευθύνη του ΥΠΕΞ και το άλλο σενάριο είναι να λέει ψέματα ο Καμμένος.

«Ένα από τα δύο συμβαίνει. Αν λοιπόν, όπως είπε σήμερα ο κ. Βούτσης λέει ψέματα ο Καμμένος, μέχρι πού φτάνει η ασυλία του Καμμένου;

Δεν θα κάνω ούτε τον μάντη ούτε τον δικαστή, υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, όπως με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Βουλή», υπογράμμισε.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:05
Exit mobile version