ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:57
MENU CLOSE

Πως «φτυάρισαν» από το κρατικό κανάλι τον Γιάννο Παπαντωνίου - Ακριβοπούλου σε Καψώχα: Δούλευες στο γραφείο του (Video)

25.10.2018 16:22

 

Ειδικότερα, εισάγοντας το ρεπορτάζ για την υπόθεση της προφυλάκισης του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, η κα Ακριβοπούλου είπε στον Σωτήρη Καψώχα: «Ήσουν στο γραφείο Τύπου του Παπαντωνίου. Θέλω να σε ρωτήσω πολύ άπλα, πώς γίνονταν αυτές οι δουλειές; Είναι δυνατόν να γίνονταν όλα αυτά και να μην παίρνει κανείς είδηση;».

Ο κ. Καψώχας, που δεν έδειξε ιδιαίτερα αιφνιδιασμένος, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι εκείνος ήταν απλά ένας από τους τέσσερις δημοσιογράφους που απασχολούνταν στο γραφείο Τύπου: «Βγάζαμε τα δελτία Τύπου…», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια όμως, ο Σωτήρης Καψώχας προχώρησε σε μια μακρά αναδρομή στην περίοδο Σημίτη, την οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι «πράγματι ο Παπαντωνίου ήταν ο μακροβιότερος τσάρος της Οικονομίας. Θα σου πω να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι της λογικής του “μαζί τα φάγαμε” του Πάγκαλου και όσοι έχουν κατηγορηθεί για διασπάθιση δημοσίου χρήματος η Δικαιοσύνη να κάνει το προφανές. Ισχύει για τον Γιάννο Παπαντωνίου και για κάθε Γιάννο Παπαντωνίου. Επειδή είμαι δημοσιογράφος, αντιλαμβανόμαστε πράγματα στην ατμόσφαιρα, σαν αίσθηση, δεν τεκμηριώνονται, η ιστορία έχει γκρίζες ζώνες…. Η περίοδος Σημίτη έχει πολλές γκρίζες ζώνες».

Πηγή: thecaller

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:55
Exit mobile version