ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:14
MENU CLOSE

Karcher: Καθαρίσαμε μαζί με κατοίκους του Πεδίου του Άρεους τον Λόφο Φινοπούλου (Photos)

26.10.2018 12:08

 

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως κάλεσε εθελοντές και κατοίκους της περιοχής, όπου με τη βοήθεια του προγράμματος συνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων και τη συνδρομή της εταιρείας Karcher καθάρισαν την είσοδο του Λόφου Φινοπούλου, στην συμβολή των οδών Βαλτινών και Ιεράπετρας.

Εφοδιασμένοι με σκούπες, μπογιές, καθαριστικά αλλά και τα επαγγελματικά μηχανήματα της Karcher, οι εθελοντές έβαλαν την καλή τους διάθεση και έδωσαν ένα καλό παράδειγμα υπευθυνότητας και αγάπης για τους δημόσιους χώρους πρασίνου της Αθήνας.

Απομακρύνθηκαν όλα τα σκουπίδια, οι ακαθαρσίες και τα χώματα από τα σκαλοπάτια της εισόδου και ακολούθησε καθαρισμός και βάψιμο των γκράφιτι που παραποιούσαν την αρμονική εικόνα του φυσικού τοπίου.

Η ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η έλευση των μαθητών από το γειτονικό 28ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τη διαδικασία καθαρισμού και ευαισθητοποιήθηκαν για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και το κοινό καλό, μέσω της συλλογικής προσπάθειας και δράσης.

Η Karcher μετά το τέλος της δράσης χάρισε το σετ καθαρισμού στην Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως, εξασφαλίζοντας ότι ο Λόφος Φινοπούλου δεν θα παραμεληθεί ξανά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:06
Exit mobile version