search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Ελληνικό «άρωμα» στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ (photos)

07.11.2018 12:19
Ελληνικό «άρωμα» στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ (photos) - Media

 

Αρκετό ελληνικό «άρωμα» είχαν οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ καθώς η ελληνοαμερικανική κοινότητα «μετρά» πλέον πέντε μέλη στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών Μπομπ Μενέντες από το Νιού Τζέρσεϊ, ο οποίος θεωρείται σταθερός σύμμαχος της Ελλάδας και της Κύπρου εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες επανεξελέγη για τρίτη θητεία στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ επικρατώντας του Ρεπουμπλικανού Μπομπ Χάγκιν.

O Ελληνοαμερικανός βουλευτής Τζον Σαρμπάνης των Δημοκρατικών διατήρησε την έδρα του στην 3η περιφέρεια του Μέριλαντ εξασφαλίζοντας μια άνετη νίκη έναντι του αντιπάλου του Τσαρλς Αντονι.

Ο Ρεπουμπλικανός Γκας Μπιλιράκης, κέρδισε την έβδομη θητεία του επικρατώντας στη 12η περιφέρεια στη Φλόριντα του Δημοκρατικού Κρις Χάντερ, πρώην πράκτορα του FBI και ομοσπονδιακό εισαγγελέα.

 

Στην 1η περιφέρεια της Νεβάδα η Ντίνα Τίτους εξελέγη για τέταρτη θητεία εξασφαλίζοντας τη νίκη έναντι της Τζόυς Μπέντλεϊ.

 

Ο Δημοκρατικός Κρις Πάπας νίκησε τον Ρεπουμπλικανό Εντι Εντουαρντς στη μάχη για την πρώτη περιφέρεια του Νιού Χάμσαϊρ.

 

Ο Μάικλ Βαλτς, πρώην διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων στις ΗΠΑ με ελληνική καταγωγή, επικράτησε της Νάνσι Σόντεμπεργκ των Δημοκρατικών στην 6η Περιφέρεια της Φλόριντα.

Στο Γουϊσκόνσιν, η Λία Παπαχρίστου Βουκμίρ, υποστηρίκτρια του Ντόναλντ Τραμπ ηττήθηκε από τον Γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Τάμι Μπόλντγουιν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34