Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συνθήκες ντροπής στα δημόσια νοσοκομεία καταγγέλλει για η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, παραθέτοντας φωτογραφίες από καταρευση οροφής στο νοσοκομείο Νίκαιας.
Συγκεκριμένα σε θάλαμο νοσηλείας στην Ορθοπεδική Κλινική κατέρρευσε το ταβάνι, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα έμπαινε στο χειρουργείο.
Η ΠΟΕΔΗΝ, τόνισε, ότι οι υποδομές και ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω έλλειψης συντήρησης.
«Πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας ότι «προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία».


Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.