search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:30
MENU CLOSE

Οι γυμνές φωτογραφίες του Τζον Σνόου από το Game of Thrones προκαλούν σύννεφα στο γάμο του (Photos)

26.11.2018 18:18
Οι γυμνές φωτογραφίες του Τζον Σνόου από το Game of Thrones προκαλούν σύννεφα στο γάμο του (Photos) - Media

 

To Game of Thrones έχει αλλάξει τη ζωή (και τα οικονομικά) των πρωταγωνιστών του, αλλά έχει σημαδέψει λίγο παραπάνω τον Κιτ Χάρινγκτον (που υποδύεται τον Τζον Σνόου) και την Ρόουζ Λέσλι (από τους «άγριους» της σειράς) που στα γυρίσματα έγιναν πραγματικό ζευγάρι και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2018.

Ωστόσο, τα πρώτα σύννεφα στον έγγαμο βίο τους ήρθαν από ένα μοντέλο από τη Ρωσία που ισχυρίζεται πως είχε ερωτική σχέση μαζί με τον τηλεοπτικό Τζόν Σνόου. Ο λόγος για την Όλγα Βλάσοβα που διέρρευσε μάλιστα στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες του Κιτ Χάρινγκτον, τις οποίες υποστηρίζει ότι τράβηξε η ίδια!

Το νεαρό μοντέλο υποστηρίζει πως συνάντησε τον ηθοποιό στο Λουξεμβούργο και είχαν έντονο φλερτ που κατέληξε στο κρεβάτι. Η ίδια έγινε πιο αποκαλυπτική στη συνέχεια υπογραμμίζοντας ότι δεν νιώθει πλέον σεξουαλική έλξη για εκείνον, αφού το σεξ υπήρξε απογοητευτικό.

Άμεσα, εκπρόσωποι του ηθοποιού έσπευσαν να δηλώσουν ότι «οι ισχυρισμοί είναι παντελώς αναληθείς. Ο Κιτ Χάριγκτον δεν έχει πάει ποτέ στο Λουξεμβούργο ούτε έχει συναντήσει την Όλγα Βλάσοβα», χωρίς ωστόσο να μπορούν να δώσουν εξηγήσεις για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών του πρωταγωνιστή του Game of Thrones.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:28