search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:03
MENU CLOSE

Σταύρος Νικολαΐδης: «Η γυναίκα μου έκανε δύο γέννες χωρίς να κρατήσει παιδί στα χέρια της – Ήταν φριχτό» (Video)

29.11.2018 12:27
Σταύρος Νικολαΐδης: «Η γυναίκα μου έκανε δύο γέννες χωρίς να κρατήσει παιδί στα χέρια της - Ήταν φριχτό» (Video) - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Σταύρος Νικολαΐδης ο οποίος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο ίδιος και η σύζυγός του μετά από διαδοχικές αποβολές που βίωσε το ζευγάρι.

Η επιθυμία τους, ωστόσο, να αποκτήσουν παιδί ήταν τόσο δυνατή όσο και η αγάπη τους που τελικά τους ένωσε στα δύσκολα ώστε σήμερα να κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

«Ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί, η γυναίκα μου, μου έλεγε ότι θα ήταν κρίμα να μην γίνω πατέρας. Θεωρώ από χρόνια ότι ήμουν ταγμένος γι’ αυτό. Είχαμε χάσει τρία παιδιά και τα δυο πρώτα τα χάσαμε στον 5ο μήνα της κύησης. Γινόταν ρήξη υμένα, έσπαγε ο σάκος, έφευγαν τα νερά και της τα έπαιρναν τα παιδιά με γέννα, με τεχνητούς πόνους. Ήταν φριχτό.

Και μόνο αυτό που πέρασε η γυναίκα μου, ότι έκανε δυο γέννες χωρίς να κρατήσει παιδί στα χέρια της, από μένα πρέπει να έχει όλον τον σεβασμό και όλη τη βοήθεια τώρα που καταφέραμε να κάνουμε τον Θανούλη μας. Εμείς μείναμε ο ένας δίπλα στον άλλον, μας “έδεσε” όλο αυτό, σφίξαμε τα δόντια, σφίξαμε τις γροθιές μας και είπαμε θα το κάνουμε. Πού θα πάει; Μια, δυο, τρεις… και ενώ η Γιώτα κάθε φορά έλεγε “αν ξανασυμβεί, δεν αντέχω” έβλεπες ότι δεν το βάζει κάτω γιατί και αυτή ήθελε να γίνει μάνα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07