ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:25
MENU CLOSE

«Παγκόσμια θλίψη»: Παύθηκε με άνωθεν εντολή, η λατρεμένη παρουσιάστρια (Video)

05.12.2018 07:10

 

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, ούτε έχει προκληθεί παγκόσμια θλίψη, η Ρι Τσουν Χι όμως ήταν ίσως η πιο γνωστή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων παγκοσμίως.

Η άτυχη Ρι Τσουν Χι, έπεσε θύμα της προσπάθειας εκμοντερνισμού του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας που επιχειρεί ο Ουν μετά τη συνάντηση του με τον Τραμπ.

«Το νέο όραμα του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι να συμβαδίζει με τον 21ο αιώνα και τις μόδες που επικρατούν» δήλωσε ο καθηγητής Κανγκ Ντονγκ Γουάν στο ABC news.

Η Ρι έχει γίνει γνωστή για τον δραματικό τρόπο που περιέγραφε τα γεγονότα, για το κλάμα της, και για τον ενθουσιασμό της κάθε φορά που η χώρα της δοκίμαζε κάποιο νέο πυραυλικό σύστημα. Γεννήθηκε το 1943, σπούδασε υποκριτική. Το 1971 ανέλαβε την παρουσίαση των ειδήσεων στο ένα και μοναδικό κανάλι της χώρας. Η καριέρα της, ως ηθοποιού, άρχισε από το ραδιόφωνο και τα κινηματογραφικά στούντιο της Πιονγιάνγκ. Το 1971 ο δρόμος της την οδήγησε στο κανάλι KCTV. Πλέον θα την αντικαταστήσουν όμορφες Κορεάτισσες με σακάκια και εναρμονισμένες στις επιταγές της σύγχρονης τηλεόρασης.

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:25
Exit mobile version