search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.07.2026 14:29
MENU CLOSE

Τρία: Αντιμέτωπη με την οικονομική στασιμότητα η Ιταλία

13.01.2019 11:00
Τρία: Αντιμέτωπη με την οικονομική στασιμότητα η Ιταλία - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

 

Ο Ιταλός υπουργός των Οικονομικών Τζιοβάνι Τρία δήλωσε ότι δεν βλέπει οικονομική ύφεση στον ορίζοντα, αλλά παραδέχτηκε ότι μπορεί να υπάρξει μία περίοδος οικονομικής στασιμότητας.

“Ας περιμένουμε για τα στοιχεία του τελευταίου τριμήνου του 2018. Δεν βλέπω ύφεση. Βλέπω μία κατάσταση στασιμότητας,” ανέφερε ο ίδιος σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα “Corriere della Sera.”

Σε ερώτηση που ήταν σχετική με τις ιδιωτικοποιήσεις, ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μεταβίβασης της κυριότητας κρατικής ιδιοκτησίας, στην κρατική (Cassa Depositi e Prestiti).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.07.2026 14:24